Kom in actie voor een goede cao!

Na vier onderhandelingsrondes bieden werkgevers een loonruimte van 1,25% in één jaar. Dit terwijl de vakbonden 5% loonsverhoging voorstellen plus een sterk verbeterde reiskostenvergoeding. De vakbonden vinden de loonruimte die werkgevers bieden veel te mager en hebben daarom het cao-overleg stopgezet.

Gastvriendelijke acties

De afgelopen weken hebben we cateringmedewerkers gevraagd wat zij van het loonbod van de werkgevers vinden. De uitslag is glashelder; 98% is het oneens met het loonbod. Jij, als cateringmedewerker, werkt hard, bent een geboren gastheer- of vrouw en bovenal een vakmens. De waardering voor je inzet blijft tot nu toe uit. Het is tijd om hier verandering in te brengen. We moeten de werkgevers eraan herinneren wie het meeste werk verzet in de catering! 


Kom in actie!

Jij verdient fatsoenlijk brood op de plank en geen kruimels. Doe mee met de gastvriendelijke acties. Alleen samen kunnen we goede afspraken voor jou maken!


Doe jij mee met een gastvriendelijke actie?

Van 13 tot en met 24 mei gaan we ludieke acties voeren. Samen met jou en vele andere cateringmedewerkers willen we opdrachtgevers van cateringbedrijven bezoeken, denk aan KLM, Coca Cola, AHOLD, TATA Steel, Shell, DAF, GVB, DHL, gemeentes, ziekenhuis en universiteiten. Tijdens deze bezoeken willen op een gastvrije manier aandacht vragen voor jouw situatie.

Moet je werken op de dag dat je mee wil doen aan een actie, neem dan vrij en je ontvangt ter compensatie, als lid van FNV Catering, van ons een onkostenvergoeding die gelijk staat aan je salaris van die dag.

Maandag 13 mei                      
Dinsdag 14 mei                        
Woensdag 15 mei                   
Donderdag 16 mei                 
Vrijdag 17 mei  
 Maandag 20 mei
 Dinsdag 21 mei
 Woensdag 22 mei
 Donderdag 23 mei
 Vrijdag 24 mei     

Je kunt je opgeven voor meerdere actiedagen!

Voor- en achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres

Woonplaats

Werkzaam bij


Lid van FNV Catering
Ja       Nee 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Catering
Ja       Nee  

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.


                

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.