Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Online Workshop: Personal Mapping

Maandag 20 juli organiseert FNV Horecabond een online workshop: Personal Mapping. Tijdens de workshop ontdek je welke karaktereigenschappen jou zo speciaal maken, en hoe jij deze kunt gebruiken om het beste uit jezelf, je collega’s en je gasten te halen. Via een digitale omgeving gaan onze deskundigen samen met jou aan de slag en kom je er achter hoe jouw persoonlijke kaart er uit zal zien.

Breng jezelf in kaart

Hoe kom je over op anderen? Wat zijn jouw valkuilen? Dit zijn vragen die aan bod zullen komen tijdens de online workshop: Personal Mapping.  Deze interactieve training geeft inzicht in de verschillende gedragsstijlen van mensen. Je wordt je bewust van jouw manier van kijken naar de wereld en gedrag van jezelf en anderen. Ontdek welke karaktereigenschappen jou zo speciaal maken, en hoe jij deze kunt gebruiken om het beste uit jezelf, je collega’s en je gasten te halen. En je kunt het direct in de praktijk toetsen.

De workshop is voor leden volledig gratis. Voor niet-leden kost deelname aan de workshop €49,-. De workshop is toegankelijk via een telefoon, tablet of computer. 

De workshop start maandag 20 juli om 10:30 uur en zal tot ongeveer 12:00 uur duren. Aanmelden kan tot en met 13 juli. Na aanmelding ontvang je een uur voordat het webinar start per e-mail een link waarmee je kan deelnemen aan het webinar.


Online Workshop: Meld je aan!

Voor- en achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres


Lid van FNV Catering
Ja       Nee 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Catering
Ja       Nee 

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.