Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Training: Personal Mapping

Maandag 16 oktober organiseert FNV Horecabond een training: Personal Mapping. Tijdens de training ontdek je welke karaktereigenschappen jou zo speciaal maken, en hoe jij deze kunt gebruiken om het beste uit jezelf, je collega’s en je gasten te halen. Via een digitale omgeving gaan onze deskundigen samen met jou aan de slag en kom je er achter hoe jouw persoonlijke kaart er uit zal zien.

Breng jezelf in kaart

Hoe kom je over op anderen? Wat zijn jouw valkuilen? Dit zijn vragen die aan bod zullen komen tijdens de online workshop: Personal Mapping.  Deze interactieve training geeft inzicht in de verschillende gedragsstijlen van mensen. Je wordt je bewust van jouw manier van kijken naar de wereld en gedrag van jezelf en anderen. Ontdek welke karaktereigenschappen jou zo speciaal maken, en hoe jij deze kunt gebruiken om het beste uit jezelf, je collega’s en je gasten te halen. En je kunt het direct in de praktijk toetsen.

De training is voor leden volledig gratis. Voor niet-leden kost deelname aan de training € 49,-. Aanmelden kan via Hospitality Academy.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.