Houd jij het vol tot je pensioen?

06-08-2018

Het werken in de catering is zwaar en natuurlijk wil je graag zo lang en gezond mogelijk je werk blijven doen. Maar lukt dit? Het is goed om eens na te denken over je ontwikkeling in je werk. Wat kun je doen?

Loopbaanadvies

Werk je in de catering en wil je je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Weet je wat je wilt maar niet of je het ook kunt? Een loopbaancoach kan je helpen om hier inzicht in te geven zodat jullie samen grip op jouw loopbaan krijgen en nog belangrijker jij op een prettige werkende manier je pensioen haalt. Houden dit soort vragen je bezig, dan ben je uiteraard welkom voor advies op het loopbaanspreekuur.

Opleiding

Wil je je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied of misschien wel iets heel anders? Vanuit de cao contractcatering wordt er een ontwikkelvoucher beschikbaar gesteld. Met deze voucher (t.w.v. € 500,-) heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen. De opleiding hoeft niet vakgerelateerd te zijn, maar je moet deze wel volgen bij een erkende opleider.

Meer tips?

Neem een kijkje op de website doewatjezelfkunt.nl voor meer tips over gezond en veilig werken in de catering. Ook vind je hier meer informatie over de ontwikkelvoucher. Deze website is een initiatief van werkgevers en medewerkers in de sector.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.