Nieuwe cao: wat vind jij belangrijk?

17-08-2017

De cao contractcatering loopt in januari 2018 af. Dit lijkt nu nog ver weg, maar de eerste onderhandelingsgesprekken staan in oktober al gepland. Wij willen graag weten welke thema’s jij, als cateringwerknemer, belangrijk vindt.

Wat vind jij belangrijk?

Tot en met maandag 4 september kun je onze vragenlijst invullen. Dit kost je maar enkele minuten en levert belangrijke informatie op over wat medewerkers in de sector belangrijk vinden. Collega’s die geen lid zijn kunnen de vragenlijst ook invullen. De mening van niet-vakbondsleden vinden wij ook belangrijk!

Cao-commissie

De uitkomst van de enquête vormt de kaders en hoofdlijnen voor de komende cao-onderhandelingen. In oktober komt de cao-commissie van FNV Catering bijeen. Leden van de cao-commissie beslissen over de voorstellen voor een nieuwe cao en over het daadwerkelijk afsluiten van de cao. Na het vaststellen van de voorstellen worden deze verstuurd aan de werkgeversvereniging Veneca. Hiermee zullen de cao-onderhandelingen van start gaan.

Alvast hartelijk dank voor de moeite! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd terecht bij ons Voorlichtings- en Informatiecentrum, via 036 – 535 85 95.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.