Kom jij ook naar het Ledencongres?

03-01-2018

FNV Horecabond, met als onderdelen FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, behartigt jouw belangen als medewerker in de horeca, catering en recreatie. FNV Horecabond is er voor én door leden! Op het Ledencongres hoor je wat er speelt, kun jij vragen stellen en heb je direct stemrecht. Het Ledencongres bepaalt de koers van FNV Horecabond en komt tweemaal per jaar bijeen.

Het is 2018, een nieuw jaar voor FNV Horecabond en haar leden met tal van mooie ontwikkelingen. Eén daarvan is een extra Ledencongres dat maandag 19 februari 2018 in Regardz Meeting Center Eenhoorn te Amersfoort plaatsvinden en in het teken staat van verkiezingen. Zoals je weet is de vakbond een vereniging dus leden als jij denken, praten en bepalen mee, en hebben kiesrecht. Maak gebruik van dit kiesrecht!

Voorzitter Ben Francooy gaat later dit jaar met pensioen, waardoor er een nieuwe voorzitter voor onze bond gekozen moet worden. Tegelijkertijd zijn er verkiezingen voor een nieuwe Hoofdbestuurder. Belangrijke functies waarbij we hopen op een grote opkomst. Laat weten wat jij belangrijk vindt en kom ook! Daarnaast besteden we aandacht aan de laatste stand van zaken wat betreft de sector horeca en de onderhandelingen in de catering.

Bevestiging deelname

Kom jij ook en laat je je stem gelden? Bevestig dan je komst door vóór maandag 12 februari 2018 een e-mail te sturen naar vereniging.collectief@fnvhorecabond.nl of te bellen met 036 53 58 536. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname en wordt er op je gerekend.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.