Hulp bij re-integratie of aanvraag WIA-uitkering

06-02-2018

Op de foto staan onze vakbondsvrijwilligers die onlangs zijn opgeleid om leden te ondersteunen bij re-integratie of de aanvraag van een WIA-uitkering. Ze hebben begin dit jaar hun certificaat behaald voor REI/WIA-begeleider. Als je opgeroepen wordt voor een afspraak met een verzekeringsarts of arbeidsdeskundige en je wilt je daarop goed voorbereiden, dan kan een van deze REI/WIA-begeleiders je daarbij helpen. Leden helpen leden!

Onze REI/WIA-begeleiders van links naar rechts: Sjan Siroen, Benno Suijker, Gerrit Rekers, Harry Kees, Wil Veenstra, George Pley, Jan Wever, Jan Cuperus en Sippe Elswijk. Beeld: Ruben Eshuis

De REI/WIA-begeleider is er om je te ondersteunen en te informeren over je re-integratie of het proces voor het aanvragen van een WIA-uitkering. Je blijft zelf wel verantwoordelijk voor de inhoud en het voeren van een gesprek met je werkgever en/of de verzekeringsarts en de arbeidsdeskundige van het UWV. Maar hoe beter je erop voorbereid bent met de hulp van een REI/WIA-begeleider, hoe beter je weet wat je kunt verwachten, waar je op moet letten en wat belangrijk is om te vertellen in het gesprek.

Wat kun je verwachten van de REI/WIA-begeleider?

REI/WIA-begeleiding aanvragen?

Neem dan contact op met ons Voorlichtings- en Informatiecentrum (036) - 535 85 95 of mail info@fnvhorecabond.nl. De medewerkers van het Voorlichtings- en Informatiecentrum zorgen ervoor dat een van onze REI/WIA-begeleiders contact met je opneemt.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.