Vier De Dag van de Horecamedewerker mee maandag 24 september!

22-08-2018

In de horeca draait het om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Kortom, een prachtig vak! En het is natuurlijk superbelangrijk dat jij je als horecaprofessional (verder) kunt ontwikkelen in dat mooie vak. Daarom bieden wij jou een dag vol gave horecaworkshops aan, waarbij jij met heel wat nieuwe kennis en inspiratie naar huis gaat! 

In 't kort

Wat: De Dag van de Horecamedewerker
Voor wie: alle horecamedewerkers van Nederland
Waar: Winkel van Sinkel in Utrecht
​Wanneer: maadag 24 september 2018
Hoe laat: 11.30 - 17.00 uur
Meer info: www.fnvhoreca.nl/dvdh

Hoe je er komt? Je ontvangt van ons een gratis retour NS-treinkaartje. Ook krijg je een heerlijke lunch met frietjes, (vegan) wrap en hamburger aangeboden. Dus ben jij een horecatopper? Bestel dan snel je kaartje. Het wordt een dag vol spectaculaire workshops, lekker eten, veel gezelligheid en fun.

Workshops

Kom oestersteken, wijnproeven, cocktails shaken en veel meer! Bekijk snel het programma, bestel je kaartje en neem je collega’s en horecavrienden gezellig mee!

De koningin van de cocktails Tess Posthumus (van Flying Dutchmen Cocktails), BBQ-koning Jord Althuizen (van Smokey Goodness) en vele horeca en hospitality vakgenoten zijn van de partij. Michael Bunink opent de dag met een hilarische horeca-comedyshow, gastvrouw van het jaar Nikki Prein vertelt over haar avontuur in Abu Dhabi bij de WorldSkills, onze mystery guest van BNN streamt alles live op Facebook/Instagram en DJ Finch draait het dak eraf met echte horecahits!

Graag tot dan!

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.