Horecava groter dan ooit! Zien we je daar?

31-12-2018

Laat je van 7 tot en met 10 januari 2019 inspireren tijdens de 63e Horecava in de RAI Amsterdam. FNV Horeca is natuurlijk ook weer van de partij op deze grootste horecavakbeurs van Nederland. Je vindt ons in (food)hal 7 bij standnummer 07.340. Het wordt gezellig, dus kom zeker even bij ons langs!​

Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen

Volg interactieve workshops en beleef demo's van bekende chef koks. Nieuw op de Horecava 2019 is Food Mobility & Delivery: je maakt kennis met klassieke en nieuwe vervoersmiddelen, met partners in maaltijdbezorging en alle aspecten voor het inrichten van een (maaltijd)bezorgingstraject. Het Bar-segment groeit met extra aandacht voor speciaal- en craft bier. Het Innovation LAB laat weer vernieuwende oplossingen zien. Naast vernieuwingen biedt de Horecava ook het vertrouwde aanbod van meer dan 700 exposanten. Plus natuurlijk de belangrijke wedstrijden.

Ook nieuw deze editie

Een spetterend avondprogramma in hartje Amsterdam!


Antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Natuurlijk wil je elke dag met plezier je werk kunnen doen. FNV Horeca maakt zich daar sterk voor! Of het nu gaat om je salaris, arbeidsomstandigheden of doorgroeimogelijkheden. Kom bij onze stand 07.340 (hal 7) langs en we geven je graag antwoord op al je vragen over je werk en inkomen.

Vrijkaartjes Horecava winnen?

Wil jij graag de Horecava bezoeken met je collega’s of horecavrienden en heb je nog geen kaarten? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten en maak kans op vrijkaartjes! Meer info over openingstijden en routebeschrijving vind je op www.horecava.nl.

Horecava 2019

Wanneer: maandag 7 januari t/m donderdag 10 januari 2019
Waar: RAI Amsterdam
Hoe laat: de Horecava is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur

Graag tot dan!

FNV Horeca is zoals elk jaar met een stand aanwezig op de Horecava.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.