Ludieke actie: leden overhandigen glazen bol aan werkgevers

06-03-2019

Maandag 4 maart kwam de cao-commissie van FNV Catering bijeen. Tijdens deze bijeenkomst gaf onder andere werkgeversorganisatie Veneca een presentatie over hun toekomstvisie voor de cateringsector. De cao-commissieleden overhandigden een glazen bol aan de werkgevers en hadden een duidelijke boodschap:

Bedankt voor het toelichten van jullie toekomstvisie op de cateringsector. Wij vinden deze lange termijn visie ook zeker belangrijk en zullen hier samen met onze leden en medewerkers uit de catering naar kijken.

Echter zien wij onze toekomst anders. Wij richten ons op een korte termijn visie met daarin goede arbeidsvoorwaarden, zoals een fatsoenlijke loonsverhoging zodat elke medewerker er op vooruit gaat in een tijd waarin alles duurder wordt, een betere reiskostenregeling en afspraken over eerder stoppen met werken en duurzame inzetbaarheid. Goede afspraken maken daar gaat het om, want de toekomst begint vandaag!

Wij zien deze toekomst in de glazenbol, zien jullie hem ook? Als we er allemaal hetzelfde in zien, dan gaan we een mooie toekomst tegemoet en kunnen we trots zijn op onze sector. Zien jullie nog niet wat wij zien? Neem dan elke dag een kijkje in de glazenbol en bel ons op als je de gelijkenis gevonden hebt.

Op dinsdag 12 maart gaan de cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao catering verder. 

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.