Dag van de Arbeid 2020

05-03-2020

Jij verdient een socialer Nederland. Waar iedereen gelijke kansen heeft en de welvaart eerlijk wordt verdeeld. Waar mensen belangrijker zijn dan de winsten van aandeelhouders. En waar we strijden tegen armoede en vóór een sociaal vangnet, goed onderwijs en goede betaalbare zorg.

Een toekomstdroom? Nee, dit moet nu gebeuren! Dat kan, met jouw hulp. Daarom wordt 1 mei, de Dag van de Arbeid, dit jaar anders dan anders. We laten van ons horen met een mars door Den Haag. Maar dat is niet het enige. Samen met duizenden anderen krijg jij het podium om mee te denken en te praten over oplossingen. Oplossingen die van ons land een socialer Nederland maken. Een socialer Nederland, dat zijn en doen we samen! Kunnen we op je rekenen?

Meld je aan en kom op 1 mei!

Wat gaan we doen?

Dit jaar beginnen we de Dag van de Arbeid in het World Forum in Den Haag. Want met alleen roepen dat het anders moet, komen we er niet. Daarom willen we op 1 mei op zoek naar oplossingen. Oplossingen voor problemen die bijvoorbeeld spelen in jouw sector. Of op het gebied van zware beroepen of de pensioenen. Je kunt via het aanmeldformulier aangeven aan welke bijeenkomst jij mee wilt doen.

Na de bijeenkomsten starten we om 14.00 uur onze mars door de stad. Pal langs de gebouwen van onder andere de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), het Binnenhof en VNO-NCW. Want de politiek én werkgevers moeten zien dat het anders kan en moet. Eindpunt van de mars is de Koekamp, vlakbij het Centraal Station.

Wil of kun je niet deelnemen aan de bijeenkomsten, maar wel aan de mars? Ook dat kan! Geef dit aan via het aanmeldformulier. De mars start vanaf de Adriaan Goekooplaan.

Programma

11.00 uur Inloop World Forum
12.00 uur Start bijeenkomsten
14.00 uur Start mars richting Koekamp
16.00 uur Afsluiting Dag van de Arbeid

Veel gestelde vragen

Op 1 mei vieren we in Den Haag de Dag van de Arbeid. Wil jij weten wanneer je je gratis treinkaartje ontvangt? Of hoe je vanaf Den Haag CS naar het World Forum komt? We hebben de vragen die het vaakst worden gesteld op een rijtje gezet.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.