Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Sociaal plan Hutten Business Catering: digitale bijeenkomst

18-09-2020

FNV Catering heeft de afgelopen periode onderhandelingen gevoerd over een Sociaal plan speciaal voor medewerkers werkzaam bij Hutten Business Catering. Inmiddels hebben wij een onderhandelingsresultaat bereikt.

Wij willen graag weten wat medewerkers van het Sociaal plan vinden. Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat er behoefte is aan het stellen van vragen over het Sociaal plan. Daarom organiseren we speciaal voor medewerkers van Hutten Business Catering twee digitale bijeenkomsten op woensdag 23 september en donderdag 24 september:


Ook niet-leden zijn welkom tijdens deze digitale bijeenkomst. Je kunt je aanmelden voor één van de twee bijeenkomsten via het aanmeldformulier.

Aanmelden kan tot 2 uur voor de bijeenkomst​
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen. De digitale bijeenkomst is toegankelijk via een telefoon, tablet of computer. Mochten er collega’s zijn, die lid zijn, maar geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kunnen ze contact opnemen met catering@fnvcatering.nl. Het is mogelijk dat zij nog onder een andere werkgever in ons ledensysteem staan en hierdoor de uitnodiging niet hebben ontvangen.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.