Onderzoek: Werken in de catering

07-01-2021

De catering, die al te maken heeft met een krimp en concurrentie van horeca en supermarkten, werd in het jaar 2020 ook nog eens geconfronteerd met de Coronacrisis en de gevolgen daarvan.

De gasten in de bedrijfsrestaurants bleven weg doordat zij verplicht thuis moesten werken. De verwachting is dat met de ervaring van het verplicht thuiswerken straks het thuiswerken niet meer weg te denken is en gewoongoed geworden is. Dat betekent structureel minder gasten in de bedrijfsrestaurants. Ook voor andere onderdelen in de catering is de toekomst onzeker. In 2021 staan we dan ook voor nieuwe uitdagingen. De grootste zijn: Hoe maken we onze mooie sector toekomstbestendig? Hoe bieden we het hoofd aan de toenemende concurrentie? Welke rol speelt de nieuwe cao daarin? We gaan daarom aan de slag met een toekomstvisie op de sector en op een cao die daar bij past. Wij horen graag wat jij belangrijk vindt voor in de nieuwe cao catering.

Heb je al via een persoonlijke uitnodiging deelgenomen, dan hoef je de vragenlijst niet nogmaals in te vullen.

Het onderzoek is gesloten, je kunt niet meer deelnemen.

 

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.