De Week van jouw Toekomst start bijna!

17-02-2021

We zitten met z’n allen in een hele gekke tijd. Een tijd waarin het soms lijkt alsof onze wereld stil staat. Daarom gaan wij iets bijzonders doen. Voor alle cateringmedewerkers. Iets waarmee je kan investeren in de toekomst. Jouw toekomst.

Op 1 maart 2021 presenteert FNV Catering: De Week van jouw Toekomst. Een week waar alles in het teken staat van jou en je collega’s. Zo kan je tijdelijk gratis e-learnings volgen, waarmee je investeert in jezelf. Maar dat niet alleen.

In deze week hebben we nog veel meer bijzonders, zoals een eigen kookprogramma. Waarin YouTube kok Nick Toet in een online kookprogramma samen met zijn bijzondere gasten lekkere gerechten kookt en ondertussen praat over het mooie gastvrijheidsvak. Maandag 1 maart lanceren we aflevering 1 met chef-kok Alain Caron. Eigenaar van meerdere restaurants en bekend van televisieprogramma’s als MasterChef. Hij weet als geen ander hoe je door middel van persoonlijke ontwikkeling meer uit jezelf kan halen. Naast Alain Caron zijn ook Meneer Reimers, Erik-Jan Ginjaar en collega cateringmedewerker Claudia van Seters te gast.

Ga snel naar www.weekvanjouwtoekomst.nl voor alle informatie over de e-learnings, de kookvideo’s (vanaf 1 maart) en een leuke quiz om jouw catering-skills te testen!

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.