Stand van zaken cao catering: Wat vind jij?

25-06-2021

Stand van zaken cao catering: Wat vind jij?

Samen met werkgevers hebben we een onderhandelings-resultaat bereikt en zijn er procesafspraken gemaakt om te komen tot een cao catering 2.0. Als lid van FNV catering kun je jouw stem uitbrengen op het onderhandelingsresultaat.

Het onderhandelingsresultaat is uitgebreid besproken met de cao commissie van FNV Catering, waarna zij met overgrote meerderheid hiermee hebben ingestemd.

FNV Catering wil cao ondertekenen
FNV Catering wil, ondanks dat er drie leden van Veneca hebben aangegeven deze nieuwe cao niet te willen ondertekenen, de cao wel ondertekenen. Zonder een nieuwe cao catering zijn er namelijk ook geen afspraken om te komen tot een cao catering 2.0 en kan het zijn dat cateringmedewerkers slechts recht hebben op wat wettelijk geregeld is. Dit is afhankelijk van wat er in jouw individuele arbeidsovereenkomst staat of wordt afgesproken.

FNV Catering legt het onderhandelingsresultaat met een positief advies voor, maar het laatste woord is aan de leden van FNV Catering. Je kunt tot dinsdag 6 juli 12.00 uur jouw stem uitbrengen. Als het goed is heb je hier als lid van FNV Catering een mail of een brief over ontvangen. Je kunt hier stemmen en de inhoud van het onderhandelingsresultaat teruglezen.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.