Je belastingaangifte invullen kan weer op een aantal invullocaties

14-07-2021

Goed nieuws! Je kunt weer op een aantal invullocaties terecht voor je belastingaangifte. FNV-leden krijgen tot zeker 1 september de tijd. Je hoeft geen uitstel bij de Belastingdienst aan te vragen.

Zo maak je een afspraak

  1. Ga naar afspraakmakenfnv.nl. Je ziet dan alle beschikbare plekken en je kan dan zelf een afspraak maken. Op een invullocatie is een mondkapje verplicht.
  2. Je maakt een afspraak via het FNV Contactcenter:
    088 - 368 0 368 bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.

Dit heb je nodig

Zorg dat je deze documenten en gegevens bij de hand hebt. Voor zover dat voor jouw situatie van toepassing is. Dan kunnen we je zo snel mogelijk helpen bij het invullen van je aangifte. 

Heb je een inhoudelijke vraag?

Heb je een inhoudelijke vraag over je belastingaangifte, mail dan naar fiscalevragen@vereniging.fnv.nl.Een paar voorbeelden van vragen die we kunnen beantwoorden:

  • Hoe moet ik inloggen?
  • Mijn gegevens komen niet overeen met de gegevens die de Belastingdienst al heeft ingevuld. Wat nu?
  • Ik heb kosten gemaakt in verband met ziekte, studie, alimentatie, enz. Kan ik die invullen?


Geldigheid machtigingscodes

De machtigingscodes die centraal zijn verstuurd blijven geldig tot 1 januari 2022. Je hebt die van de belastingdienst gekregen als je vorig jaar ook al onze belastingservice hebt gebruikt. 

Als je zelf een machtigingscode hebt aangevraagd, blijft die geldig tot de datum die daar op staat. Je moet zelf een nieuwe code aanvragen als die verloopt. Dat geldt ook voor machtigingscodes voor toeslagen.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.