Dag van de Arbeid 2022

13-04-2022

Op 1 mei vieren we samen de Dag van de Arbeid in Utrecht. We vieren onze successen en komen in actie voor wat er nog beter moet. Meld je nu gelijk aan, dan gaan we er een prachtige dag van maken!

1 mei 2022: we vieren successen en komen in actie

Het leven wordt steeds duurder. De boodschappen, de huur, de energierekening: de kosten stijgen in deze tijd hard, maar onze inkomens blijven achter. Ons land wordt steeds rijker, maar veel mensen worden juist armer. Een kleine groep bedrijven en mensen hebben enorme vermogens, ten koste van de rest. Er is genoeg voor iedereen, voor een fatsoenlijk inkomen en voor goede voorzieningen. Maar dan moeten we nú deze scheefgroei aanpakken!

Kom daarom op zondag 1 mei naar de Dag van de Arbeid in Utrecht. Daar vieren we samen de successen van de FNV én komen we in actie om onze samenleving socialer te maken. Ben jij al lid van de FNV? Dan kan je gratis met de trein naar Utrecht reizen. Ben je nog geen lid? Geef dan aan dat je lid wil worden en kom ook gratis met de trein. Stop de scheefgroei, kom in actie! Tot zondag 1 mei.

Vragen?

Laat het ons weten via horeca@fnvhoreca.nl

Praktische informatie

Ben je al lid van de FNV? Kom dan gratis met de trein naar Utrecht! 

 

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.