Online bijeenkomst: toelichting cao

13-04-2022

Er is een onderhandelingsresultaat bereikt in de catering voor een nieuwe cao. Wij praten je graag bij tijdens een online bijeenkomst over wat er voor jou verandert en we horen ook graag wat jij van het onderhandelingsresultaat vindt. Ook is er ruimte voor vragen. Ook als je geen lid bent van FNV Catering, ben je van harte welkom!

In het kort...
Er komt een nieuwe, sectorbrede cao waarbij de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden voor huidige medewerkers behouden blijft en waarbij we de sector aantrekkelijker willen maken voor nieuwe en jonge medewerkers. Deze nieuwe cao zal er ook voor zorgen dat alle collega's binnen één bedrijf straks onder één cao gaan werken. De lonen zullen ook stijgen: per 1 april 2022 met 3,4% en per 1 januari 2023 met 2%. Voor inflightmedewerkers worden de loonsverhogingen iets anders, vanwege afwijkende omstandigheden en werkzaamheden. Zij krijgen per 1 april 2022 een loonsverhoging van 3,4% en per 1 januari 2023 van 2,6%. De cao gaat een looptijd van 2 jaar krijgen.

Praktische info
Donderdag 14 april, woensdag 20 april en maandag 25 april staan deze bijeenkomsten gepland van 19.30-21.00 uur. Deze online bijeenkomst is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de catering. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor iedereen. Je dient je wel van tevoren aan te melden. Met een telefoon, tablet of computer kun je de bijeenkomst volgen. Overige informatie ontvang je na aanmelding in de bevestigingsmail. Meld je aan!

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.