Vragenuur voor Vermaat medewerkers

14-06-2022

Werk jij bij Vermaat en wil je meer te weten komen over de nieuwe cao? Wij praten je maandag 27 juni om 20.00 uur graag digitaal bij over wat er voor jou verandert. Daarnaast kun je ook vragen aan ons stellen. Ook als je geen lid bent van FNV Catering of FNV Horeca, ben je van harte welkom!

Tijdens deze digitale bijeenkomst praten we je bij over de nieuwe afspraken die voor jou gaan gelden in de nieuwe cao Contractcatering/Hospitality. Ook gaan we dieper in op wat deze afspraken nou concreet voor jou betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen het A-deel (contractcatering) en het B-deel (Hospitality). Een aantal voorbeelden die we uit gaan lichten zijn het verschil in reiskosten en de mogelijkheid om eerder te stoppen met werken. Stap je over van het A-deel naar het B-deel? We vertellen je meer over de rekentool die dan beschikbaar is om je overstap goed te laten verlopen.  

Praktische info
Deze online bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn bij Vermaat. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor iedereen. Je dient je wel van tevoren aan te melden. Met een telefoon, tablet of computer kun je de bijeenkomst volgen. 

Aanmelden digitaal vragenuur

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.