Informatieavond cao catering en hospitality: wat zijn de afspraken?

16-08-2022

FNV Catering organiseert in september en oktober speciale online informatiebijeenkomsten over de nieuwe cao voor de catering met ruimte voor hospitality. Deze cao is voor werknemers uit de catering en werknemers die hetzelfde werk doen bij een cateringbedrijf, maar onder de cao horeca werkzaam zijn.

Tijdens deze digitale bijeenkomst praten we je bij over de afspraken in de nieuwe cao. Deze bestaat uit verschillende (nieuwe) onderdelen. Als werknemer kan je een keuze maken onder welk deel je wil vallen. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken willen wij jou graag informeren wat hiervan de gevolgen kunnen zijn. Wij geven hierbij neutraal advies over de cao-afspraken. Het blijft altijd je eigen keuze om een eventuele overstap te maken. Daarbij geven we antwoord op een aantal meest gestelde vragen. Je kunt je aanmelden voor één van onderstaande data. De bijeenkomsten starten om 19:30 en zullen rond 21:00 klaar zijn.


Deze bijeenkomst is speciaal voor alle medewerkers werkzaam in de catering. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, maar je dient je wel van tevoren aan te melden. Je kunt de bijeenkomst bijwonen met een telefoon, tablet of computer. 

Ja, ik meld me aan

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.