Verkiezingen De Week van de Catering van start

21-09-2022

Van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november 2022 vindt De Week Van De Catering (DWVDC) weer plaats! In deze week worden cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet.​ Want medewerkers in de catering zijn GOUD waard!

Ook dit jaar hebben we maar liefst drie verkiezingen: Het leukste cateringteam, de beste cateringlocatie én de leukste cateringcollega. Deze verkiezingen worden afgesloten met een feestelijke uitreiking voor alle genomineerden van de drie Gouden CateRingen op donderdagavond 24 november op de prachtige locatie Buitenplaats Kameryck in Kamerik.

Je kunt tot uiterlijk donderdag 10 november je aanmelden voor de verkiezingen. En wie weet win jij een van de drie Gouden CateRingen! De uitreikingen vinden donderdagavond 24 november plaats, dus zet deze datum vast in je agenda.

Bekijk hieronder de terugblik van de uitreiking van de Gouden CateRingen van afgelopen jaar!


1. Wie is het leukste cateringteam?

Welk team kan zich dit jaar Het Leukste Catering Team van Nederland noemen? Ook dit jaar gaan we tijdens De Week van de Catering op zoek naar het leukste team!

Dus loopt iedereen van jouw cateringteam altijd met een grote glimlach, is geen vraag van een gast te gek en staan jullie als team altijd voor elkaar en de gast klaar? Dan ben jij misschien wel lid van het leukste cateringteam van Nederland en schittert de Gouden CaterRing vanaf eind november bij jullie in het restaurant.

Meld je cateringteam aan!

2. Is jouw cateringlocatie de beste?

Deze verkiezing was vorige editie voor de eerste keer en met succes. Vandaar dat je ook dit jaar weer kan meedoen aan de verkiezing 'Beste cateringlocatie'.

Is jullie cateringlocatie simpelweg de beste plek waar je gasten ontbijt, lunch, diner of een hapje of drankje tussendoor kunnen scoren? En is dat iets waar je ontzettend trots op bent? Een Gouden CateRing ligt voor jullie klaar.

Meld je locatie aan!

3. Wie is de leukste cateringcollega?

Dit jaar gaan we weer op zoek naar de leukste cateringcollega, een mooie aanvulling op de andere verkiezingen.

Is jouw collega altijd bereid om even een handje te helpen? Weet hij of zij precies welke gast even extra aandacht nodig heeft, of wie opgevrolijkt kan worden met net even dat lekkere broodje, drankje of hapje? Dan is jouw collega kandidaat voor de Gouden CateRing voor de Leukste Cateringcollega. Of niet te bescheiden, misschien ben je dat zelf wel. Zie je hem al schitteren, die Ring?

Meld je collega aan!

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.