Gouden CateRingen: Genomineerden zijn bekend!

18-11-2022

Komende week 21-25 november 2022 vindt De Week Van De Catering plaats. Tijdens deze week worden cateringmedewerkers in het zonnetje gezet. Voorafgaand zijn we op zoek gegaan naar Het Leukste Catering Team, De Beste Catering Locatie en De Leukste Cateringcollega van Nederland. Een vakkundige jury heeft voor iedere categorie drie inzendingen genomineerd. De genomineerden van de Leukste collega blijven nog even een verrassing.

De genomineerden die kans maken op een Gouden CateRing voor Het Leukste Team of Beste Locatie in de catering zijn in willekeurige volgorde:

Genomineerden Leukste team
 


Genomineerden Beste locatie
 



Alvast van harte gefeliciteerd met jullie nominatie! Donderdagavond 24 november vindt de feestelijke uitreiking plaats voor alle genomineerden van de drie Gouden CateRingen. Houd de website en Facebook in de gaten!

Vakkundige jury

De jury bestaat uit Harry de Wit | sectorbestuurder FNV Catering, Michiel Meier Mattern | Adviseur Food and hospitality, Jan Jaap Schmitz | voormalig Hospitality officer Radboudumc en de winnaars van Het Leukste Catering Team 2021/2022: Albron | Huntsman Botlek.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.