Informatieavond cao Contractcatering en Hospitality: wat zijn de afspraken?

FNV Catering organiseert in september en oktober speciale online informatiebijeenkomsten over de nieuwe cao voor de catering met ruimte voor Hospitality. Deze cao is voor werknemers uit de catering en werknemers die hetzelfde werk doen bij een cateringbedrijf, maar onder de cao horeca werkzaam zijn.

Je kunt je niet meer aanmelden voor een informatiebijeenkomst. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over jouw situatie, neem dan contact met ons op. 


Tijdens deze digitale bijeenkomst praten we je bij over de afspraken in de nieuwe cao. Deze bestaat uit verschillende (nieuwe) onderdelen. Als werknemer kan je een keuze maken onder welk deel je wil vallen. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken willen wij jou graag informeren wat hiervan de gevolgen kunnen zijn. Wij geven hierbij neutraal advies over de cao-afspraken. Het blijft altijd je eigen keuze om een eventuele overstap te maken. Daarbij geven we antwoord op een aantal meest gestelde vragen, zoals:


Natuurlijk is er ook ruimte om zelf vragen te stellen. Je kunt je aanmelden voor één van onderstaande data. De bijeenkomsten starten om 19:30 en zullen rond 21:00 klaar zijn.

Deze bijeenkomst is speciaal voor alle medewerkers werkzaam in de catering. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, maar je dient je wel van tevoren aan te melden. Je kunt de bijeenkomst bijwonen met een telefoon, tablet of computer. De link naar Zoom ontvang je na aanmelding in de bevestigingsmail.

Laat hieronder je gegevens achter om je aan te melden.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Voor welke bijeenkomst wil jij je aanmelden?

 Maandag 5 september        Dinsdag 6 september
 Dinsdag 13 september        Woensdag 14 september
 Maandag 3 oktober              Dinsdag 4 oktober

Ben jij medewerker in de catering?

 Ja         Nee

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Catering

 Ja         Nee 

 
Naar aanleiding van je inzending kan FNV Catering je eenmalig bellen over een lidmaatschap. FNV Catering vindt jouw privacy erg belangrijk en we zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 

 

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.