Informatieavond Hospitality cao Appèl

Speciaal voor werknemers bij de bedrijven onder Appèl Holding organiseren we op maandag 22 augustus en woensdag 24 augustus van 19:30 tot 21:00 een informatiebijeenkomst over de nieuwe cao contractcatering/hospitality.

Tijdens deze digitale bijeenkomst praten we je bij over wat de afspraken zijn in de nieuwe cao. In samenwerking met Appèl bespreken we hoe deze afspraken in de praktijk hun uitwerking hebben.

Deze bijeenkomst is speciaal voor medewerkers werkzaam bij één van de bedrijven onder Appèl Holding. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, maar je dient je wel van tevoren aan te melden. Je kunt de bijeenkomst bijwonen met een telefoon, tablet of computer. De link naar Zoom ontvang je na aanmelding in de bevestigingsmail.

Laat hieronder je gegevens achter om je aan te melden.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Voor welke bijeenkomst wil jij je aanmelden?

 Maandag 22 augustus        Woensdag 24 augustus

Ben jij medewerker in de catering?

 Ja         Nee

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Catering

 Ja         Nee 

 
Naar aanleiding van je inzending kan FNV Catering je eenmalig bellen over een lidmaatschap. FNV Catering vindt jouw privacy erg belangrijk en we zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 

 

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.