Cao catering

De achterban van vakbonden FNV Catering, CNV Vakmensen en De Unie en werkgeversorganisatie Veneca stemt in met het principeakkoord voor een nieuwe cao catering. Deze cao catering is van kracht per 1 januari 2018 en loopt tot 1 april 2019.

Lees de belangrijkste afspraken van de nieuwe cao catering. Zodra de nieuwe cao beschikbaar is, kun je deze hieronder downloaden. FNV Catering heeft in 2016 ook de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) catering afgesloten. Hierin zijn basisafspraken gemaakt over bijvoorbeeld:

 

Cao catering

Deze cao betreft ondernemingen in de contractcatering (bedrijfscatering, institutionele catering, inflightcatering en onderwijscatering). Bij o.a. de volgende bedrijven is deze cao van toepassing Albron, Prorest, Sodexo, Eurest, Compass Group, SAB Catering, Hutten Catering, KLM Catering Services & Gate Gourmet, Vitam Catering en Markies Catering. Ondernemingen in de partycatering vallen onder de horeca sector.

Zorg dat je op de hoogte bent van de inhoud van de voor jouw geldende cao. Zo voorkom je eventuele onduidelijkheden en zelfs problemen. En zorg je ervoor dat je met plezier naar je werk kunt blijven gaan.

Download de cao catering

Vul onderstaand formulier in. Je ontvangt dan per e-mail een link, waarmee je de cao catering van 2016 gratis en vrijblijvend kunt downloaden. Op korte termijn is de cao catering van 2018 te downloaden.


Ben je lid?

om de cao direct te downloaden of maak eerst een account op de website.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.