Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Ontwikkeladvies voor cateringmedewerkers

Werk je in de catering, ben je 45 jaar of ouder en wil je je werk graag zo lang en gezond mogelijk blijven doen? Dan is het goed om eens na te denken over je ontwikkeling in je werk. Een loopbaancoach kan hierbij helpen, zodat jullie samen grip op jouw loopbaan krijgen en jij op een prettige werkende manier je pensioen haalt.

HELAAS

Helaas, tot onze spijt is de subsidieregeling (bijna) afgelopen, je kan je niet meer aanmelden bij de FNV. We zijn blij dat we meer dan 1950 FNV leden hebben kunnen ondersteuning in hun loopbaan, maar voor loopbaanondersteuning kan je als lid ook terecht bij Loopbaanadvies FNV: www.fnvwerkt.nl.


Waar gaan we op in?

Heb je interesse in het ontwikkeltraject? 
Maak een afspraak of doe de scan om eerst te kijken of je in aanmerking komt

 

Waarom via FNV Catering?

Veel werkgevers bieden al een ontwikkeltraject aan. FNV Catering biedt je echter de mogelijkheid om je buiten je werkgever te verdiepen in je loopbaan. Zodat wij alles op een onafhankelijke manier kunnen bekijken. Een ontwikkeladvies is op maat en begint met een telefonische intake. Daarna kunnen meerdere gesprekken volgen.

Voor wie?

Dit ontwikkeladvies is voor cateringmedewerkers die 45 jaar of ouder zijn, gemiddeld 12 uur per week werkzaam zijn en momenteel niet in een ontslag-, ziekte-, re-integratie- of reorganisatietraject zitten en die willen onderzoeken op welke punt van hun loopbaan ze staan. Het ontwikkeladvies is GRATIS.

Brede aanpak ouderenwerkloosheid

Het ontwikkeladvies is een initiatief van het ministerie SZW als onderdeel van een brede aanpak om ouderwerkloosheid terug te dringen. FNV heeft de uitvoering van de ontwikkelgesprekken vormgegeven samen met SWA HR Diensten.

Meer informatie

Wil je voordat je een afspraak maakt meer achtergronden over het ontwikkeltraject en wil je weten of je in aanmerking komt? Neem een kijkje op de website doewatjezelfkunt.nl of stuur een mail naar info@fnvcatering.nl.

Ben je jonger dan 45 jaar, maar wil je wel met je loopbaan aan de slag? Ga naar het loopbaanadvies

Ontwikkelvoucher
Vanuit de cao is geregeld dat er vanaf 1 januari 2018 tot en met 1 januari 2020 voor maximaal 1.000 medewerkers een ontwikkelvoucher beschikbaar is. Met deze voucher heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen. De opleiding hoeft niet vakgerelateerd te zijn, maar moet wel gevolgd worden bij een erkende opleider. Lees meer.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.