Jouw vakorganisatie

De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland. Werk jij in de catering? Dan is FNV Catering jouw vakorganisatie!

FNV Catering

FNV Catering is onderdeel van FNV Horecabond. FNV Catering is de vakbeweging voor mensen van alle leeftijden en achtergronden die actief zijn in de catering. Kun je jezelf voldoende ontwikkelen? Zijn er doorgroeimogelijkheden? En houd je werkgever zich wel aan afspraken en wettelijke regelingen? Het is prettig als je op iemand terug kunt vallen. Voor duidelijk advies over werk en inkomen, voor zekerheid over je werk en voor goede arbeidsomstandigheden. Die steun vind je bij FNV Catering.

Jouw bestuurder - Harry de Wit

Sectorbestuurder FNV Catering, Harry de Wit, wil zich inzetten voor vernieuwing: "Ik help graag mee aan vernieuwende oplossingen voor cateraars". Lees verder

Jouw vakbond

FNV Catering is onderdeel van FNV Horecabond, een van de 18 vakbonden van FNV. De FNV is een vereniging van alle vakbonden in Nederland voor bijna alle sectoren. De vakbonden hebben ledenaantallen die variëren tussen een paar 100 en een paar 100.000. Lees meer over FNV.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.