Opzeggen lidmaatschap

Jammer dat jij je lidmaatschap van FNV Catering wilt opzeggen. We willen je graag behouden als lid. Samen staan we immers sterker! En ben je minder uren gaan werken of tijdelijk werkeloos, dan wordt je contributie bijna 50% lager. Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

Voordelen lidmaatschap
Nog even de voordelen op een rij:


Contributievoordeel
Werk je niet (meer), ga je binnenkort met (vroeg)pensioen of ben je minder uren gaan werken? Dan kan je contributie ongeveer 50% lager uitvallen. Bekijk de contributievoorwaarden, laat het ons weten en wij passen je contributie aan. En wist je dat we verschillende lidmaatschapspakketten hebben, misschien is er een pakket dat beter bij jou past.

Daarnaast kun je jaarlijks een deel van je betaalde contributie terugvragen via je werkgever? Dit kan oplopen tot 40% van het bedrag dat jij jaarlijks betaalt! Jouw werkgever heeft een bewijs van vakbondscontributie nodig. Deze kun je eenvoudig en direct downloaden op jouw persoonlijke accountpagina. Je dient eerst een account aan te maken voordat je kunt inloggen.

En wist je dat je als ZZP’er de kosten voor het lidmaatschap kunt opvoeren als beroepskosten bij de aangifte inkomensbelasting?

Toch opzeggen?
Dan kun je geen gebruik meer maken van de voordelen die het lidmaatschap je biedt en verlies je je opgebouwde rechten.

Stuur een brief met je naam, adres, lidmaatschapsnummer, je handtekening en de reden waarom je wilt opzeggen. Voor FNV Catering is reden van opzegging van belang voor eventuele verbetering van de service.

 Je kunt je brief ondertekend sturen naar:

FNV Catering
T.a.v. Ledenadministratie
Veluwezoom 5
1327 AA Almere


Of scan je brief in of maak er een foto van en stuur deze per e-mail naar ledenadministratie@fnvcatering.nl o.v.v. Opzeggen lidmaatschap en je lidnummer.

Opzeggen kan alleen met ingang van de eerste van de volgende maand en is niet mogelijk met terugwerkende kracht.  Je ontvangt altijd op korte termijn een bevestiging van je opzegging. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.