Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Organisatiestructuur

FNV Horecabond is een vereniging. De leden bepalen het beleid en stellen de begroting vast.

Werkorganisatie

Onderdeel van de vereniging FNV Horecabond is de werkorganisatie. Deze voert vanuit een centraal kantoor in Almere het beleid uit van onze vakbond. Lees hier meer over de verschillende afdelingen waaruit de werkorganisatie bestaat.

Statuten

In de statuten vind je de belangrijkste verenigingsafspraken. Hierin worden de structuur en verdeling van taken en verantwoordelijkheden beschreven.

Jaarverslagen

In de jaarverslagen kun je meer lezen over de werkzaamheden van FNV Horecabond.

Ledencongres

Het Ledencongres vindt tweemaal per jaar plaats en is de basis van de verenigingsdemocratie- en structuur van de vereniging. Als lid van FNV Catering kun je hier je ideeën inbrengen, invloed uitoefenen en mede het beleid bepalen. Tijdens het Ledencongres wordt onder andere het jaarverslag gepresenteerd en het algemeen arbeidsvoorwaardenbeleid vastgesteld. Voor stemrecht tijdens het Ledencongres moet je minimaal twee maanden lid moet zijn van FNV Catering op het moment dat het Ledencongres wordt uitgeschreven. Meer informatie over het Ledencongres vind je hier: www.fnvhorecabond.nl/ledencongres

Ledenparlement

Het FNV ledenparlement bepaalt de lange termijn koers van FNV. Het ledenparlement bestaat uit 108 leden van verschillende sectoren. Hier zit Sonja Homan (lid FNV Catering) namens FNV Catering in. Op deze manier hebben leden direct invloed op het beleid.

"Ervaring binnen de cao-commissie helpt mij bij het vertegenwoordigen van de bond in het Ledenparlement."  - Sonja Homan, lid ledenparlement catering/recreatie

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.