Werk je in de catering en wil jij je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Weet je wat je wilt, maar niet of je het ook kunt? Of zoek je een opleiding in de catering?

Loopbaanplanning is nadenken over wat je wilt met je leven en je werk. Het vergt een flinke portie zelfkennis en is ontzettend belangrijk! Wat is je doel en is je beoogde route hiernaartoe realistisch? Laat je niet te snel tegenhouden, maar zet op een rijtje wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Ook zul je een planning moeten maken van de hoeveelheid tijd die dit je kan gaan kosten.

Loopbaanadvies

Voor jou hebben we iets heel interessants: loopbaanadvies. Want soms heb je behoefte aan inzicht: verhelderen wat je werk precies voor je betekent en hoe je meer plezier kunt hebben in je huidige baan. Wat je wilt bereiken op je werk. Of je bij je huidige werkgever wilt blijven of dat je wilt beginnen met oriënteren op ander werk. Houden dit soort vragen je bezig, dan ben je welkom voor gratis loopbaanadvies via De VAKbeweging.

Voor wie?

Wat bieden we?

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

Hoe gaat een aanmelding in zijn werk?

Het loopbaanadvies wordt verzorgd door De VAKbeweging, een samenwerking tussen vakbonden FNV en CNV. Wil je ook gratis loopbaanbegeleiding? Kijk dan op de website van De VAKbeweging en meld je aan! Of neem contact op met ons Contactcenter.


Zelf aan de slag met je loopbaan.

Wil je zelf aan de slag met je loopbaan? Via Hospitality Academy bieden we verschillende trainingen aan die jou verder kunnen helpen. Als lid kun je hier gratis gebruik van maken. Volg bijvoorbeeld de training 'Personal Mapping', 'Van loopbaan naar droombaan' of 'Succesvol Solliciteren'. Daarnaast bieden we ook nog veel andere trainingen en e-learnings aan die jou sterker kunnen maken in je loopbaan. Neem snel eens een kijkje!

E-learnings

Investeren in jezelf is belangrijk, juist nu! FNV Catering heeft speciaal voor medewerkers in de catering e-learnings ontwikkeld die jou sterker maken als persoon en op de werkvloer. Je volgt de e-learnings digitaal en wanneer het jou uitkomt. De e-learnings (per stuk ter waarde van €149,-) zijn gratis beschikbaar voor leden van FNV Catering. Ben je nog geen lid, dan betaal je een gereduceerd tarief van €49,-. Op Hospitality Academy vind je alle informatie en kun je je direct aanmelden.

Hoe werk jij eigenlijk? Doe de test!

Hoe kom je over op anderen? Wat zijn jouw valkuilen? FNV Catering heeft een tool ontwikkeld op basis van Personal Mapping. Na het invullen van een korte vragenlijst wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje. Hierdoor ontdek je welke karaktereigenschappen jou zo speciaal maken, en hoe jij deze kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega's te halen. Doe hier de test

Opleidingen in de catering

Je kunt op verschillende manieren een opleiding volgen, bijvoorbeeld een OCC-opleiding bij jouw werkgever, of een opleiding bij een Regionaal Opleidingscentrum (ROC). Daarnaast zijn er cursussen die je kunt volgen, zoals een managementopleiding of EHBO-cursus. Een opleiding zorgt er niet alleen voor dat jij je kennis bijspijkert, maar maakt je ook sterker bij onderhandelingen over je salaris of arbeidsvoorwaarden.

OCC-opleiding

Stichting Opleidingen Contractcatering ontwikkelt opleidingen en lesmateriaal voor de contractcateringbranche en verzorgt de afname van de examens. Er worden 5 verschillende opleidingen aangeboden die worden afgesloten met een praktijk- en/of theorie-examen. Stichting Opleidingen Contractcatering organiseert de examens en is verantwoordelijk voor de controle. Kijk hier voor meer informatie over de opleidingen bij OCC.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.