De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland. Werk jij in de catering? Dan is FNV Catering jouw vakorganisatie!

Missie

FNV Catering is onderdeel van FNV Horecabond. FNV Horecabond zet zich actief in voor sterke en aantrekkelijke sectoren. Binnen deze sectoren behartigt zij de belangen van alle werkenden in de verschillende levensfases. Zij voorziet op inspirerende en innovatieve wijze in de behoefte van (potentiele) vakkrachten. Zij is vernieuwend, flexibel en zichtbaar voor iedereen in de horeca, catering en recreatie. Vanuit het collectief en het individu zijn de kernwaarden daarbij het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid, scholing, ontwikkeling en duurzaamheid.

Visie

FNV Horecabond is de vakbond op het gebied van werk, inkomen en ontwikkeling voor alle werkenden in de sectoren horeca, catering en recreatie, welke in elke levensfase potentiele vakkrachten verder brengt.

FNV Catering voor jou!

FNV Catering is de vakbeweging voor mensen van alle leeftijden en achtergronden die actief zijn in de catering. Kun je jezelf voldoende ontwikkelen? Zijn er doorgroeimogelijkheden? En houd je werkgever zich wel aan afspraken en wettelijke regelingen? Het is prettig als je op iemand terug kunt vallen. Voor duidelijk advies over werk en inkomen, voor zekerheid over je werk en voor goede arbeidsomstandigheden. Die steun vind je bij FNV Catering.

Jouw bestuurder - Harry de Wit

Sectorbestuurder FNV Catering, Harry de Wit, wil zich inzetten voor vernieuwing: "Ik help graag mee aan vernieuwende oplossingen voor cateraars". Lees verder

FNV Horecabond is een van de 18 vakbonden van FNV. De FNV is een vereniging van alle vakbonden in Nederland voor bijna alle sectoren. De vakbonden hebben ledenaantallen die variëren tussen een paar 100 en een paar 100.000. Lees meer over FNV.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.