Hapklaar: het magazine over werken in de catering

Twee keer in het jaar verschijnt de Hapklaar het magazine voor werknemers in de catering. In het magazine vind je interessante artikelen over alle actuele zaken die in de cateringsector spelen. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente digtale uitgaven van het blad. Als lid ontvang je het magazine automatisch op je deurmat, veel leesplezier!

Hapklaar 2022

Hapklaar 2022-1

Je leest inspirerende interviews met de winnaars van de Gouden CateRingen; de Beste Locatie,  het Leukste Team en de Leukste Collega 2021. En ook alles over hoe jij dit jaar mee kan doen om kans te maken op zo'n prachtige Gouden CateRing! Daarnaast vind je de afspraken van de nieuwe cao op een rij en geven we antwoord op de meest gestelde vragen in de catering.  Download hem hier.


Alle uitgaven van 2021
 

Hapklaar 2021-2

n deze najaarseditie vind je meer over het Leukste Team van 2019, antwoorden op vragen over overwerk, werken tijdens feestdagen en doorbetaling tijdens ziekte, leuke interviews en alles over De Week van de Catering 2021. Download hem hier.


Hapklaar 2021-1

Kok Bas Leeuwesteijn en foodstylist Liza de Vries vertellen over hoe zij een broodje, salade of soep maken zodat het water je gasten in de mond loopt. Bestuurder Harry de Wit praat je bij over de cao in de catering.

Daarnaast vind je alle informatie over De Week van jouw Toekomst en onze speciaal voor jou ontwikkelde drie e-learnings. Wat zijn je kwaliteiten, hoe ga je om met verandering?  En hoe geef je leiding aan een team en hoe verbeter je de gasttevredenheid? Download hem hier.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.