Digitaal ledenmagazine: Horeca Info 1-2023

16-02-2023

In deze eerste editie van het nieuwe jaar een uitgebreid interview met muzikant en zangeres, interviewer voor Beste Zangers, thuis bij…, columnist voor &C én tv-kok bij 24Kitchen: Karsu Dönmez. Ook vertelt Sjors Tukker, werkzaam bij Center Pars meer over zijn rol en invloed bij de cao commissie. In de rubriek Het Huishoudboekje van… komt Kris Richard (37), kok, aan het woord over zijn werk en uitgaven.

Daarnaast lees je meer over hoe het ook alweer zit met het vervallen van vakantiedagen en alle laatste informatie over de periodieken in de horeca. Ook vind je een aantal mooie ledenvoordelen. Veel leesplezier!

Download het magazine

NB: Het interview met Karsu Dönmez vond plaats voor de grote aardbeving in Turkije en Syrië. De winst van de voorverkoop van haar kookboek doneert ze aan de slachtoffers. 

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.