Congres maandag 17 april: Catering en hospitality: Samen op koers

06-02-2023

Van 'verder' naar 'op koers': maandag 17 april 2023
De cateringsector is veranderd, daar is iedereen het over eens. Tijdens het congres De toekomst van de catering: Samen verder! op maandag 11 april 2022 zijn opdrachtgevers, werknemers en werkgevers de dialoog aangegaan over de afspraken in de nieuwe cao catering/hospitality. Nu is het tijd om samen te kijken hoe deze afspraken in de praktijk uitpakken. Daarom organiseren werkgevers en vakbonden maandag 17 april 2023 het congres Catering en hospitality: samen op koers. Het congres biedt de mogelijkheid voor uitwisseling van actuele ontwikkelingen in de sector en ervaringen met de cao in de praktijk.

Zitten we op koers om de sector toekomstbestendig te maken? En waar moeten we bijsturen? Het congres biedt de mogelijkheid voor uitwisseling van actuele ontwikkelingen in de sector en ervaringen met de cao in de praktijk.

De belangrijkste thema’s die tijdens het vorige congres naar voren kwamen:


Over het congres

Op het congres worden onder andere de resultaten van de onderzoeken die de komende tijd worden uitgevoerd onder werknemers en werkgevers gepresenteerd. Wij nodigen medewerkers, werkgevers en opdrachtgevers uit om deze uitkomsten tijdens het congres verder te bespreken. Dit is het moment om ervaringen te delen en te toetsen of de huidige cao leidt tot een toekomstbestendige sector. Jouw inbreng is van groot belang.  

Praktische informatie


Partners

Dit congres wordt georganiseerd door Veneca, VOC Cateraars, CNV Vakmensen, De Unie en FNV Catering.

                           

 

Ga direct naar de aanmeldpagina

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.