Word jij onze ambassadeur?

22-02-2023

FNV Horecabond is een vereniging van ruim 22.000 leden. Om alle taken uit te kunnen voeren voor onze leden zijn er 30 collega's in dienst. De vereniging en werkorganisatie worden aangestuurd door het Bestuur met ondersteuning van het Managementteam. De Raad van Toezicht houdt toezicht op het door het Bestuur gevoerde beleid, bepaalt de koers en zet het beleid uit. Voor de Raad van Toezicht zijn we op zoek naar nieuwe actieve leden!

Werk jij in de horeca, catering of recreatie, heb je interesse in zaken als arbeidsvoorwaarden, financiën, communicatie & marketing, ben je een teamspeler en draag je FNV Horecabond een warm hart toe? Meld je dan aan voor deze gekozen functie! Op het komend Ledencongres, maandag 22 mei 2023, zijn de verkiezingen.

Wat wij bieden

Om te beginnen de mogelijkheid (meer) ervaring op te doen met het toezicht houden op het bestuur van een vakorganisatie. Daarnaast zorgen wij voor scholing en begeleiding voor het goed kun­nen uitoefenen van deze functie. De functie is voor vier jaar en onbezoldigd, dit betekent dat onkosten worden vergoed op basis van de regeling van de bond voor onkostenvergoeding. Bekijk alle informatie over het proces en een uitgebreidere profielschets.

Meer informatie of kandidaat stellen?

Ons lid van de Raad van Toezicht Dirk Breedveld, kan je meer informatie geven als je serieus overweegt lid van de Raad van Toezicht te worden: d.breedveld@fnvhorecabond.nl. Wil je meer informatie over het proces, dan kun je contact opnemen met collega Erwin Gosselink: e.gosselink@fnvhorecabond.nl.

Kandidaat stellen voor de functie van lid van de Raad van Toezicht kan via het sturen van een e-mail aan d.breedveld@fnvhorecabond.nl . Graag ontvangen we een motivatiebrief en een C.V. uiterlijk op vrijdag 31 maart 2023.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.