Terugblik congres catering en hospitality

17-04-2024

Maandag 15 april 2024 zijn werknemers en werkgevers tijdens het congres 'Catering en hospitality: samen gastvrij!' het gesprek aangegaan over de kansen en uitdagingen in de sector. Het was een inspirerend en succesvol congres met mooie gesprekken en waardevolle inzichten!

 

Tijdens het congres is veel gesproken over de kansen en uitdagingen in de sector wat betreft instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Daarbij stond centraal hoe de sector zich verder moet ontwikkelen op het gebied van zowel arbeidsvoorwaarden, maar ook onderwerpen als de verbinding van de sector met het mbo-onderwijs, imago, ontwikkeling en de communicatie tussen de werkvloer en directie kwamen aan bod. De komende periode zal alle input die is opgehaald tijdens het congres verder worden uitgewerkt en daarna worden gedeeld. De komende weken zullen de sociale partners het behaalde onderhandelingsresultaat voorleggen aan hun achterban. 

Organisatie

Het congres is georganiseerd door branchepartners Veneca, VOC Cateraars, CNV Vakmensen, De Unie en FNV Catering en stond onder leiding van dagvoorzitter Harry Glotzbach. Sprekers waren Ard van der Steur - Veneca, Frank Veldhof – Paresto, John Flierman – MBO-Raad, Dionne Vorst – KCS, Jaques de Hulster – Compass, Job Marskamp - CNV Vakmensen, Erwin de Graaf – Hospitality Pact en cao commissielid en cateringmedewerker Peter Stoute.

Bekijk hier een fotoverslag van de dag.

                       

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.