Informatiemiddag Sociaal Plan Gate Gourmet

FNV Catering heeft de afgelopen periode gesprekken gevoerd over een Sociaal plan voor medewerkers werkzaam bij Gate Gourmet. De aanleiding is een uitbesteding van de afdelingen DLO/DLD.

Wij willen graag medewerkers betrekken bij de gedachtewisseling over het Sociaal plan. Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat er behoefte is aan het stellen van vragen over het Sociaal plan. Daarom organiseren we speciaal voor medewerkers van Gate Gourmet een digitale bijeenkomsten op vrijdag 19 april om 13.30 uur.  

Ook niet-leden zijn welkom tijdens deze digitale bijeenkomst. Je kunt je aanmelden voor bijeenkoms via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden kan tot 2 uur voor de bijeenkomst​
Deze bijeenkomst is speciaal voor medewerkers werkzaam bij Gate Gourmet. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, maar je dient je wel van tevoren aan te melden. Je kunt de bijeenkomst bijwonen met een telefoon, tablet of computer. De link ontvang je na aanmelding in de bevestigingsmail.

De digitale bijeenkomst is toegankelijk via een telefoon, tablet of computer. Mochten er collega’s zijn, die lid zijn, maar geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kunnen ze contact opnemen met inflight@fnvcatering.nl.

Laat hieronder je gegevens achter om je aan te melden.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Catering

 Ja         Nee 

 

 

Naar aanleiding van je inzending kan FNV Catering je eenmalig bellen over een lidmaatschap. FNV Catering vindt jouw privacy erg belangrijk en we zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.