Cao catering

De cao catering bevat alle afspraken met werkgevers over lonen, werktijden, vakanties, feestdagen en opleidingen.

De cao catering loopt van 1 april 2021 tot 31 maart 2022. Wil je weten op welk loon je recht hebt? In de cao vind je de loontabellen en lees je meer over vakantiedagen, ziekte en verlof.

Nieuwe cao per 1 april 2022

Per 1 april 2022 geldt er een nieuwe cao catering met ruimte voor hospitality. De cao teksten worden de komende tijd verder uitgewerkt. Zodra de cao catering/hospitality klaar is, dan kun je deze hier downloaden via onze website. 


De cao geldt voor bepaalde ondernemingen in de contractcatering

Slechts een deel van de werkgevers in de branche heeft de cao ondertekend. De cao is afgesloten tussen de vakbonden FNV Catering, CNV Vakmensen en de Unie met werkgevers Sodexo, Compass Group, ISS, KCS, Gate Gourmet en werkgeversvereniging VOCC. De cao is op dit moment niet algemeen verbindend verklaard wat betekent dat de cao niet op alle werknemers in de branche van toepassing is. Op onze website lees je meer informatie over wat dit precies betekent. 

Ondernemingen in de partycatering vallen onder de horeca sector.  

Download de cao catering

Vul onderstaand formulier in en ontvang per e-mail een link, waarmee je gratis en geheel vrijblijvend de cao kunt downloaden. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, bellen we daarna even met je om te kijken of je nog vragen hebt. Handig toch? 

Ben je lid?

om de cao direct te downloaden of maak eerst een account.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.