Cao catering

De cao catering bevat alle afspraken met werkgevers over lonen, werktijden, vakanties, feestdagen en opleidingen.

De cao catering loopt van 1 april 2019 tot 31 maart 2020. Wil je weten op welk loon je recht hebt? In de cao vind je de loontabellen en lees je meer over de loonsverhoging voor de komende jaren.

Niet onze cao

De cao 2019-2020 die CNV Vakmensen en De Unie met Veneca hebben afgesproken komt erop neer dat cateringmedewerkers er in koopkracht op achteruitgaan! Wij gaan door met onze strijd voor aanvullende afspraken over een hoger loon, betere reiskostenvergoeding en afspraken om eerder te stoppen met werken. De cao die er nu ligt is dan ook niet onze cao.


De cao geldt voor ondernemingen in de contractcatering

Dat zijn bedrijven in de bedrijfscatering, institutionele catering, inflightcatering en onderwijscatering. De cao is onder andere van toepassing bij Albron, Prorest, Sodexo, Eurest, Compass Group, SAB Catering, Hutten Catering, KLM Catering Services & Gate Gourmet, Vitam Catering en Markies Catering. Ondernemingen in de partycatering vallen onder de horeca sector.  

Download de cao catering

Vul onderstaand formulier in en ontvang per e-mail een link, waarmee je gratis en geheel vrijblijvend de cao kunt downloaden. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, bellen we daarna even met je om te kijken of je nog vragen hebt. Handig toch? 

Ben je lid?

om de cao direct te downloaden of maak eerst een account.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.