Congres Catering en hospitality: Samen gastvrij!

Werk jij in de catering, hospitality of inflight en vind jij de toekomst van de sector belangrijk? Praat dan maandag 15 april 2024 mee tijdens het congres in Jaarbeurs Utrecht.

  • Maandag 15 april 2024
  • Van 10.30 - 17.00 uur Jaarbeurs te Utrecht
  • Deelname is kosteloos
  • Voor iedereen uit de catering, hospitality en inflight
  • Met lunch en borrel
  • Reis- en parkeerkosten worden vergoed
  • Ben je werknemer? Dan kun je doorbetaald verlof aanvragen bij jouw werkgever

 

Van 'op koers' naar 'gastvrij': maandag 15 april 2024
De markt in de sector staat nog altijd onder druk door krimp, blurring, concurrentie uit andere sectoren en de naweeën van de coronacrisis.  Ontwikkelingen die invloed hebben op de toekomst van de sector. Tijdens het congres in 2023 ging het met name over hoe de afspraken uit de cao catering/hospitality een jaar na invoering in de praktijk uitpakten. Momenteel lopen de onderhandelingen voor een nieuwe cao en kijken we vooral naar de toekomst van een sector die zowel gastvrij is als eenheid uitdraagt voor iedereen. Ook in de inflight-sector staan de ontwikkelingen niet stil. Daarom organiseren werkgevers en vakbonden maandag 15 april 2024 het congres Catering en hospitality: samen gastvrij.

Over het congres
Op het congres komen diverse sprekers aan het woord, vindt er een paneldiscussie plaats en staan we o.a. stil bij de aansluiting van de sector met het MBO-onderwijs. Wij nodigen medewerkers, werkgevers, beroepsonderwijs en opdrachtgevers uit om tijdens het congres ervaringen vanuit de sector te delen. Hoe kijk jij tegen de toekomstbestendigheid van de sector aan? Waar moet mogelijk worden bijgestuurd? En hoe gaan we samen blijven zorgen voor die bestendige toekomst waar binnen de bedrijven een goede plek is voor alle (nieuwe) medewerkers? Dit congres is hét moment om met alle stakeholders ervaringen uit te wisselen en input te geven voor de verdere ontwikkeling van de sector. Jouw inbreng is van groot belang.  

Meer informatie
Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail. Ongeveer twee weken voor aanvang van het congres zullen we je meer informatie toesturen met daarbij ook het programma van de dag. Mocht je voor die tijd toch nog vragen hebben, dan kun je die aan ons stellen via catering@fnvcatering.nl.

Partners
Dit congres wordt georganiseerd door Veneca, VOC Cateraars, CNV Vakmensen, De Unie en FNV Catering.
                            

Laat hieronder je gegevens achter om je aan te melden:

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Ik ben:

 Werknemer
 Werkgever
 Opdrachtgever
 Student
 Ik werk in het onderwijs

In welke sector werk je?

 Horeca
 Bedrijfscatering
 Inflight
 Onderwijs
 Recreatie
 Institutionele catering (ziekenhuis, gevangenis)
 Anders

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Catering

 Ja         Nee 

 

 

 Ben je medewerker in de sector? Dan kunnen wij telefonisch contact met je opnemen om te bespreken hoe jij invloed kunt uitoefenen op je eigen arbeidsvoorwaarden. FNV Catering vindt jouw privacy erg belangrijk en we zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.