Congres Catering en hospitality: samen gastvrij!

21-02-2024

Werk jij in de catering, hospitality of inflight en vind jij de toekomst van de sector belangrijk? Praat dan maandag 15 april 2024 mee tijdens het congres in Jaarbeurs Utrecht.

De markt in de sector staat nog altijd onder druk door krimp, blurring, concurrentie uit andere sectoren en de naweeën van de coronacrisis. Ontwikkelingen die invloed hebben op de toekomst van de sector. Tijdens het congres in 2023 ging het met name over hoe de afspraken uit de cao catering/hospitality een jaar na invoering in de praktijk uitpakten. Momenteel lopen de onderhandelingen voor een nieuwe cao en kijken we vooral naar de toekomst van een sector die zowel gastvrij is als eenheid uitdraagt voor iedereen. Ook in de inflight-sector staan de ontwikkelingen niet stil. Daarom organiseren werkgevers en vakbonden maandag 15 april 2024 het congres Catering en hospitality: samen gastvrij.

Hoe kijk jij tegen de toekomstbestendigheid van de sector aan? Waar moet mogelijk worden bijgestuurd? En hoe gaan we samen blijven zorgen voor die bestendige toekomst waar binnen de bedrijven een goede plek is voor alle (nieuwe) medewerkers? Dit congres is hét moment om met alle stakeholders ervaringen uit te wisselen en input te geven voor de verdere ontwikkeling van de sector.

Bekijk alle informatie en meld je aan

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.