In deze tweede editie van 2023 vind je alles over werken in de catering!
In deze Hapklaar een kijkje in de keuken bij Hutten. Daar vertelt Martijn Tuijntjesn hoe zij het doel van gezonde, vrolijke medewerkers die afwisseling in hun taken ervaren waarmaken. Ook komt Derktje, cateringmedewerkerster, aan het woord over hoe zij samen met haar werkgever de laatste periode voor haar pensioen heeft vormgegeven. Lees een aantal mooie complimenten in het kader van De Week van de Catering en vind daarnaast antwoord op meest gestelde vragen zoals 'Hoe zit het met verplicht werken op een andere locatie, eenzijdige
wijziging van een arbeidsovereenkomst en een eenmalige uitkering?'
Leden kunnen inloggen om de editie direct te downloaden.
Log in om het Hapklaar magazine direct te downloaden of maak eerst een account.
Voordelen van een lidmaatschap
BezoekadresVeluwezoom 5
1327 AA Almere
Naar de uitgebreide
contactpagina
©2024 Alle rechten voorbehouden FNV Catering.
Design by Gedachtegoed. Built by Mediacode.
We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.
Inloggen Mijn FNV Catering