Hapklaar 2023-2

In deze tweede editie van 2023 vind je alles over werken in de catering!

In deze Hapklaar een kijkje in de keuken bij Hutten. Daar vertelt Martijn Tuijntjesn hoe zij het doel van gezonde, vrolijke medewerkers die afwisseling in hun taken ervaren waarmaken. Ook komt Derktje, cateringmedewerkerster, aan het woord over hoe zij samen met haar werkgever de laatste periode voor haar pensioen heeft vormgegeven. Lees een aantal mooie complimenten in het kader van De Week van de Catering en vind daarnaast antwoord op meest gestelde vragen zoals 'Hoe zit het met verplicht werken op een andere locatie, eenzijdige
wijziging van een arbeidsovereenkomst en een eenmalige uitkering?' 

Leden kunnen inloggen om de editie direct te downloaden.

Ben je lid?

om het Hapklaar magazine direct te downloaden of maak eerst een account.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.