Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Belastingdienst: Uitstel aangifte 2019 mogelijk

24-03-2020

De Belastingservice FNV verzorgt jaarlijks 180.000 belastingaanvragen en wijzigingen toeslagen voor FNV leden. Dit gebeurt met behulp van onze kaderleden die zich hier belangeloos en met hart en ziel voor inzetten.

Vanwege de coronacrisis heeft de FNV op 13 maart besloten te stoppen met hulp bij belastingaangifte voor de leden van de FNV. Een rigoureuze maatregel maar de gezondheid van de medewerkers, (kader)leden en de bezoekers van de FNV-kantoren stond hierbij voorop.

Uitstel mogelijk

Willem Noordman, penningmeester FNV: ‘We adviseren de FNV leden die gebruik maken van de belastingservice om uitstel aan te vragen. De afgelopen periode hebben we intensief contact gehad met de belastingdienst. Voor FNV-leden en de rest van Nederland is het eenvoudig om uitstel aan te vragen bij de belastingdienst voor de aangifte van 2019.’

Service later dit jaar

Noordman: ‘Deze mogelijkheid geeft onze belastingservice de ruimte om de mensen alsnog later dit jaar te helpen met hun aangifte. We hervatten de belastingservice zodra dit weer veilig kan. Onze belastingservice is voor heel veel mensen erg belangrijk en een grote hulp. Door gebruik te maken van de mogelijkheid tot uitstel kunnen we op een later moment de service alsnog hervatten en nieuwe afspraken inplannen met de leden die daar behoefte aan hebben. We blijven de komende tijd in nauw contact met de belastingdienst om te zorgen dat FNV-leden niet onnodig in de problemen komen met hun aangifte door de coronacrisis.’

Zelf uitstel aanvragen

Op www.fnv.nl/belastingservice staat beschreven hoe je uitstel kan aanvragen. Dit moet iedereen zelf of door een gemachtigde laten doen.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.