De week van de Catering gaat weer van start

12-10-2021

Van maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november 2021 De Week Van De Catering (DWVDC) weer plaatst! In deze week worden cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet.​ Want medewerkers in de catering zijn GOUD waard!

Wij hebben DWVDC in een nieuw jasje gestoken, met als hoogtepunt niet één, maar drie verkiezingen: Het leukste cateringteam, de beste cateringlocatie én de leukste cateringcollega. Deze verkiezingen worden afgesloten met een feestelijke uitreiking voor alle genomineerden van de drie Gouden CaterRingen op donderdag 25 november.

Je kunt tot uiterlijk donderdag 18 november 12:00 uur je aanmelden voor de verkiezingen. En wie weet win jij een van de drie Gouden CateRingen! De uitreikingen vinden donderdag 25 november plaats op een gave centrale locatie, dus zet deze datum vast in je agenda.


1. Wie is het leukste cateringteam?

Welk team kan zich dit jaar Het Leukste Catering Team van Nederland noemen? Ook dit jaar gaan we tijdens De Week van de Catering op zoek naar het leukste team!

Dus loopt iedereen van jouw cateringteam altijd met een grote glimlach, is geen vraag van een gast te gek en staan jullie als team altijd voor elkaar en de gast klaar? Dan ben jij misschien wel lid van het leukste cateringteam van Nederland en schittert de Gouden CaterRing vanaf eind november bij jullie in het restaurant.

Meld je cateringteam aan!

2. Is jouw cateringlocatie de beste?

Nieuw dit jaar is de verkiezing 'Beste cateringlocatie'. Is jullie cateringlocatie simpelweg de beste plek waar je gasten ontbijt, lunch, diner of een hapje of drankje tussendoor kunnen scoren? En is dat iets waar je ontzettend trots op bent? Een Gouden CateRing ligt voor jullie klaar.

Meld je locatie aan!

3. Wie is de leukste cateringcollega?

Dit jaar gaan we ook op zoek naar de leukste cateringcollega, een mooie aanvulling op de bestaande verkiezing. Is jouw collega altijd bereid om even een handje te helpen? Weet hij of zij precies welke gast even extra aandacht nodig heeft, of wie opgevrolijkt kan worden met net even dat lekkere broodje, drankje of hapje? Dan is jouw collega kandidaat voor de Gouden CateRing voor de Leukste Cateringcollega. Of niet te bescheiden, misschien ben je dat zelf wel. Zie je hem al schitteren, die Ring?

Meld je collega aan!

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.