Ticketverkoop inspirerende GastvrijheidsTOP 2022 gestart

23-08-2022

Oesters leren steken en hoe voorkom je een burn-out? 

FNV Horecabond organiseert dinsdag 8 november a.s. in Hilversum de GastvrijheidsTOP 2022 voor iedereen werkzaam in de horeca-, catering- en recreatie. Tijdens dit evenement worden professionals in de gastvrijheid uitgedaagd zich verder te ontwikkelen in hun vak. Naast prikkelende speeches van topsprekers krijgen de deelnemers via inspirerende workshops praktische tips en handvatten aangereikt. Ook vindt de verkiezing en prijsuitreiking plaats van het ‘Leukste Horecateam van Nederland’.


Het is de vierde keer dat FNV Horecabond een gastvrijheidstop organiseert voor álle medewerkers in de gastvrijheidssector. De laatste top was in oktober 2019, net vóór corona.   

Edwin Vlek van FNV Horecabond: “Nu het weer kan, halen we tijdens de GastvrijheidsTOP alles uit de kast om de zeer gewaardeerde medewerkers in de gastvrijheid nog meer te laten schitteren. We bieden ervaren krachten en aanstormend talent inspiratie en geven hen praktische skills mee waar ze na 8 november ook écht iets aan hebben. Investeren in professionals en hen voor de gastvrijheidssector interesseren en behouden is namelijk van essentieel belang.”

Sprekers Milo Berlijn en Thijs Launspach

FNV Horecabond heeft twee topsprekers weten te strikken voor de GastvrijheidsTOP 2022. Milo Berlijn – cabaretier, oprichter van Trainmark en ervaringsdeskundige, trainer en inspirator op het gebied van gastvrijheidsgedrag  –  zal naast de rol van dagvoorzitter op een vrolijke en eigentijdse manier spreken over gastvrijheid, blijheid, service en de gast. ‘Vaak denken we dat we het al goed doen, maar is dat ook zo? Hoe ervaart de gast dat?’ Thijs Launspach is stress-expert en expert op het gebied van millennials. Hij vertelt alles over hoe je op een gezonde manier je werk kan doen én goed voor jezelf kan zorgen.

Workshops

Alle deelnemers doen mee aan de inspiratieronde ‘Proef, beleef en bewonder’: proef een oester, laat je verrassen, doe een dansje en praat bij met vakgenoten om een nog betere gastvrijheidsprofessional te worden. Daarnaast vertelt bevlogen boer Jan van de Eemlandhoeve over de dromen die hij vroeger had en keuzes die hij gemaakt heeft om die dromen te realiseren. En gastvrijheidsexpert Patrick Treichl geeft handige inzichten en tips over Hospitality Management 2.0 die de deelnemers kunnen meenemen in hun verdere carrière binnen de sector. Op de website staat een compleet overzicht van alle workshops.

Verkiezing ‘Het Leukste Horecateam van Nederland’

In het kader van De week van de Horeca – van 19 tot 24 september a.s. – is gezocht naar het Leukste Horecateam van Nederland. De Top 3 leukste teams presenteren zich op de GastvrijheidsTOP 2022. Milo Berlijn maakt daar bekend wie zich een jaar lang het ‘Het Leukste Horecateam van Nederland’ mag noemen! 

Inschrijving

De GastvrijheidsTOP 2022 op dinsdag 8 november a.s. vindt plaats in het Gooiland theater in Hilversum van 11.00-18.00 uur. Het gaat om een volledig verzorgde dag met muziek, food en fun met als afsluiting een weergaloze borrel. Aanmelden voor de Gastvrijheidstop kan via de website

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.